Miért nem tájékoztatott a védőnő hogy a mélyen tapadó lepény ennyire veszélyes? Ez miatt császároznak?
Hogyha parázol a szülsétől akkor ez épp "kapóra" jön mert már a mai császárok nem olyanok mint pár évvel ezelőtt.Legalábbis nagyon sok kórháűzban alkalmazzák a kíméletes császárt, ahol alig vágnak a bikini vonal alatt a hasi izom nem sérül és 4 nap múlva ugyanúgy távozhat az anyuk a pici babával eggyütt.
Nyugi, valószínűleg a doki mondta volna, hogyha problémát jelente a dolog, lehet hogy nem akart feleslegesen idegesíteni.
Nekem is mélyen tapadó lepényem van, most derült ki 33 hetesen a második vérzésemkor.
Eddig mindig azt mondták, hogy minden rendbn van.
Az hogy lent tapad még nem baj, csak ne takarja a méhszájat. Nekem sem mondott semmit a doki, mondta hog yminden rendben, ne féljek. Ettől még szülhetek rendesen.
nekem is valószínü azért van vérzésem mert lent van a méhlepény és a baba is nagyon, és nyomja.
Amennyit tudsz pihenj, lehetőleg ne azon az oldalon, ahol a lepény van, hanem a másikon.
És nem félj, nem lesz semmi baj!!
Ne ilyedj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!