Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nem tájékoztatott a...

Miért nem tájékoztatott a védőnő hogy a mélyen tapadó lepény ennyire veszélyes? Ez miatt császároznak?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 25. 09:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az orvosnak is mondani kellett volna. Van esély a császárra, mert elzárja az utat, ha mélyen tapad. Sokat kell pihenni, és kíméld magad, mert a mélyen tapadó lepény vérzést okozhat. Hány hetes vagy? Boldog babavárást.
2008. ápr. 25. 09:57
 2/7 A kérdező kommentje:
27 hetes vagyok.Amúgy is parázok a szüléstől most meg aztán nagyon beijjedtem!!
2008. ápr. 25. 09:59
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

Hogyha parázol a szülsétől akkor ez épp "kapóra" jön mert már a mai császárok nem olyanok mint pár évvel ezelőtt.Legalábbis nagyon sok kórháűzban alkalmazzák a kíméletes császárt, ahol alig vágnak a bikini vonal alatt a hasi izom nem sérül és 4 nap múlva ugyanúgy távozhat az anyuk a pici babával eggyütt.

Nyugi, valószínűleg a doki mondta volna, hogyha problémát jelente a dolog, lehet hogy nem akart feleslegesen idegesíteni.

2008. ápr. 25. 10:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia!Ne idegeskedj,nekem is mélyen tapadt majd a terhesség előrehaladtával szépen jó helyre került.Én még véreztem is,de már minden rendben.38 hetes vagyok a babám beilleszkedett és azt mondták h eddig minden spontán szülésre utal.Neked már biztosra mondták a császárt?
2008. ápr. 25. 10:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Jajj ne ijedj meg! Beütöttem a google-ba, hogy "mélyen tapadó lepény" és ott szépen leírja, mire kell figyelned, mi miért van, és ír a szülésről is ilyen esetben. Olvasd el, megéri, a legelsőt olvastam azok közül amit kiadott. (1. válaszoló vagyok)
2008. ápr. 25. 10:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem mond senki semmit.:(Esetleg azt hogy minden rendben, de arról senki nem beszélt hogy mi veszélyes és nem is tudtam mert ilyen nekem nem volt!Én 13 évvel ezelőtt szültem utoljára !!Én ugynevezett újrakezdő vagyok!:D
2008. ápr. 25. 10:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is mélyen tapadó lepényem van, most derült ki 33 hetesen a második vérzésemkor.

Eddig mindig azt mondták, hogy minden rendbn van.

Az hogy lent tapad még nem baj, csak ne takarja a méhszájat. Nekem sem mondott semmit a doki, mondta hog yminden rendben, ne féljek. Ettől még szülhetek rendesen.

nekem is valószínü azért van vérzésem mert lent van a méhlepény és a baba is nagyon, és nyomja.

Amennyit tudsz pihenj, lehetőleg ne azon az oldalon, ahol a lepény van, hanem a másikon.

És nem félj, nem lesz semmi baj!!

Ne ilyedj meg.

2008. ápr. 25. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!