Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 20 éve még nem tudták, hogy...

20 éve még nem tudták, hogy mi az a nyákdugó?

Figyelt kérdés

Én kérdeztem Édesanyámat, hogy neki mikor ment el, ott volt több nő rokonom is, nagynéném, stb, és csak bámultak, mint borjú az új kapura!

36hkm

2012. máj. 30. 17:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem olyan érzésem van, mintha a nyákdugó is azon internet-legendák közé tartozna, amelyekről egy adott oldalon, helyen olvas az ember, aztán kultusz lesz belőle, és mindenki azt figyeli. Nekem senki sem hívta fel rá a figyelmemet, sőt, én is itt hallottam róla először. Nem is láttamsoha, pedig kétszer szültem.

Amúgy 20 évvel ezelőtt a nők még sokkal kevesebbet foglalkoztak a terhességgel és főleg a folyással, meg minden aprósággal, mint manapság.

2012. máj. 31. 11:39
 12/13 anonim ***** válasza:
44%

Miért nem kéne vele foglalkozni?

Elmesélem milyen:

az enyém múlt héten szinte fekete volt, olyan, mint egy darab alvadt vér. Ha nem tudom mi az, ha mondjuk egy elsőszülő vagyok, nincs semmi tapasztalatom, akkor valószínűleg infarktust kapok, így viszont boldogan konstatáltam, hogy holnapra meglesz a babám, mert nálam ez mindig 2 ujjnyi tágulást jelent. Ismerem ennyire a testem.

Mindig is volt, hisz hozzátartozik a terhességhez. Hogy ki miért nem látja, az már az egyéni szervezet kérdése csak. Tehát akinek elmegy a nyákdugó, az tudni fogja, mert nem folyás, és nem láthatatlan, de ettől hadd ne érezzem már magam kevesebbnek, csak mert ismerem, jó?

2012. máj. 31. 11:59
 13/13 A kérdező kommentje:

Lehet amúgy, hogy sokan azért nem veszik észre, mert egy erősebb nyomásnál kakilás közben mondjuk eltávozik.

Nekem is erőseb sokkal a hüvely váladékom .

Amúgy én is itt olvastam először róla, de a szomszédomtól hallottam először, aki mondta, hogy a feleségének elment a nyákdugója, szóval nemsokára szülni fog .

Na csak lestem.:)

2012. máj. 31. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!