Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 20 éve még nem tudták, hogy...

20 éve még nem tudták, hogy mi az a nyákdugó?

Figyelt kérdés

Én kérdeztem Édesanyámat, hogy neki mikor ment el, ott volt több nő rokonom is, nagynéném, stb, és csak bámultak, mint borjú az új kapura!

36hkm

2012. máj. 30. 17:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ja, az én rokonságom is. Mondjuk anyumnak nem is volt, burkot is szülés előtt repesztettek. Nekem volt nyákdugóm, 3 napig ment el belőlem, a harmadik nap aztán a víz is követte.
2012. máj. 30. 17:16
 2/13 Sókristály ***** válasza:
48%
5 gyereket szültem, 3-mal spontán indult a szülés, de még nem láttam nyákdugót, itt olvastam róla először :-)
2012. máj. 30. 17:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Az én Anyukám sem tudta, hogy mi az. Nekem szülés előtti héten távozott, megmutattam neki! :-))) Ő volt bent velem a szülésnél is, örült, hogy ilyet is látott! :-)))
2012. máj. 30. 17:24
 4/13 anonim ***** válasza:

Írok cifrábbat is! Anyósom szabályosan elfehéredett, mikor mondtam neki, h csuklik odabent a babám. Azt hitte vmi baja van....úgy magyarázkodtam, meg mutogattam a terhességi könyvemet, h elhiggye, minden oké.

Most nem emlékszik rá, vagy tényleg ezzel se foglalkoztak akkoriban?? De teljesen ki volt akadva, nem hiszem h így elfelejtette....

2012. máj. 30. 17:33
 5/13 A kérdező kommentje:

Na kíváncsi vagyok, nekem távozik-é :D

A csuklásomra anyám emlékezett, állítólag szörnyű volt neki az élmény, azt hitte valami rohamom van, és szaladt fel a kórházba! :D:D Szegééény:))

2012. máj. 30. 17:49
 6/13 anonim ***** válasza:
Én sem találkoztam személyesen a nyákdugóval, csak olvastam róla. Amikor még nem volt net, akkor gondolom nem olvastak össze mindent a várandós anyukák. :) Anyum egyébként pl. találkozott a nyákdugóval, tehát ő tudja mi az.
2012. máj. 30. 19:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem találkoztam a nyákdugómmal,mikor elfolyt a vizem akkor sem.
2012. máj. 30. 21:53
 8/13 anonim ***** válasza:
en 2x szultem, de eggyik orvosom sem hovta fel a figyelmem, hogy figyeljem, van-e nyakdugo. en is csak itt hallottam rola, csak innen tudtam, hogy milyen, amikor elmegy. rakerdeztem, akkor ket szoban megemlitette a doki, hogy az lehetett. ennyi. nem foglalkoznak vele, szerintem akkor se foglalkoztak.
2012. máj. 30. 22:08
 9/13 anonim ***** válasza:

Anya sem hallott róla, csak pislogott, mikor mondtam neki, hogy azt hiszem most kezd elmenni!

35 hkm

2012. máj. 30. 22:09
 10/13 anonim ***** válasza:

18 éve én találkoztam vele, tehát akkoriban már volt. :)

(múlt héten is láttam, tehát még mindig van :D )

2012. máj. 31. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!