Akinek kell a kórházba vinni rucit a babának, az mit visz?
Figyelt kérdés
Bodyt és kisnadrágot+zoknit vagy csak rugit vagy body+rugit? Kistakaró is kell? Teljesen tanácstalan vagyok. Június vége, júli eleje lesz, volt MÁV kórház.2012. máj. 29. 20:12
1/6 anonim válasza:
body és rugi...az a legkényelmesebb a babának és igen, kell takaró is.
2/6 anonim válasza:
rugi, body, takaró és esetleg kis sapka is.
3/6 anonim válasza:
Pár textilpelenkát is jó, ha viszel magaddal.
4/6 anonim válasza:
Body, rugi, textil pelus, kis sapka és kesztyűcske a karmolászás miatt.
35 hetes kismam
5/6 anonim válasza:
Bodyt és rugdalózót vittem, de az én babám pl. utálta, és az első itthon töltött naptól csak olyan rugija van, aminek nincsen lábfej része, de még inkább kis nadrágokban van (vagy ilyen babaleggings, legalább is ez a neve hivatalosan). Én úgy veszem észre, hogy ezeket sokkal jobban szereti, kis zoknijai vannak hozzá.
Takarót is vigyél neki.
A kesztyűk helyett én inkább a körömvágást javaslom, nekünk nem vált be a kiskesztyű, ráadásul nyáron szerintem borzasztóan meleg is lehet.
6/6 anonim válasza:
Legelső vagyok....a körömvágást nem igazán javasolnám mert a csecsemőknek legalább 4-5 hétig nem lehet vágni a körmüket, nehogy begyulladjanak, ugyanis nekik még nem olyan erősek a körmeik és kb kell ennyi idő hogy megerősődjenek, mert ha esetleg előbb vágod le őket be is gyulladhatnak és az borzasztó fájdalommal jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!