Dr. Gulyás István mennyit szokott kérni a magánrendelésén? Jár valaki hozzá magánba?
Nekem egy ismerősöm ajánlotta őt. Felhívtam és a magánrendelőjébe hívott az esedékes (ultrahang és stb.) vizsgálatokra.Mire számíthatok, mennyibe fog kerülni?
Én azt hittem hogy a Máv-ba kell majd járnom hozzá,mert ott szeretnék szülni.
Na szóval , jómagam is hozzá járok és ledöbbentem mikor a kötelező labor vizsgálatra nem tudott adni nekem beutalót! RH-negatív a vércsoportom, ezt legalább háromszor az ellenanyag miatt nézni kell,+ ugye van a kötelező nagy labor a 24-héten , terheléses vércukor stb. Intézzem magamnak , vagy védőnő, vagy a körzetim segítségével, mert a ÁEK-ban nem engedik nekik, hogy a magán betegeknek beutalót adjanak, VICCES 8000.- ÉRT
Úgyhogy magamnak intézem a nagylabort, és ki vagyok akarva ezen az eljáráson a magán betegeikkel is így bánnak akkor mit várunk SZTK alapon. De lehet ott jobban törödnének velünk? El vagyok keseredve, hogy egy laborba nem tud segíteni a maszek doki , akkor mi lesz a többi vizsgálattal, és szülésig ban egy pár hét!!!!?
Sziasztok!
Már ugyan régi a kérdés, de válaszolok rá én is. 2008-2009 óta ezek szerint nagyon sokat változott...
Az első gyermekemet nála szültem probléma nélkül, de ez nem rajta múlott, egyszerűen könnyen ment a dolog. A második gyermekem sajnos egy hónappal előbb ki akart bújni. Hétvége volt a párommal berohantunk a kórházba, mert vérezni kezdtem. Gulyást egész éjszaka nem érték el, reggel bemászott a nagyságos úr, mert egyébként is ügyelt Be se nézett hozzám, valamikor délelőtt a párom kereste fel, hogy ugyan mondjon már valamit, mint fogadott orvos (pl: mi várható, milyen kockázatok vannak, mire készüljünk stb) Két hetet voltam bent a MÁV kórházban - ahol van kb két normális nővér a többi, meg egy hányvatei, nem tőrödöm, de ez egy másik történet - hol a szülőszobán, hol kórterembe. Semmit nem mondott egyszer volt bent nálam a két hét alatt. Többször vérezetem és gyakorlatilag végig veszélyben volt a manókám és talán én is. Amikor egyik reggel szintén vérzésre ébredetem egy fiatal orvos jött be Spánik doktor - nagyon aranyos, kedves, figyelmes, szolgálatkész fiatal doki, nagy szakértelemmel - aki azt mondta, hogy elég volt, a baba egészséges minden adott a szülésre és császárral pikk-pakk megszültem (születtettek :-) ). Gulyás sem akkor sem utána nem jött be pedig dolgozott (nem mással volt elfoglalva: a párom látta, hogy kint ült a "lihegőben" és tv-t nézett a kanapén elnyúlva) Spánik doktor még vagy háromszor jött be, elküldte vizsgálatra a lepényt , hogy megnézzék mitől válhatott le később ő szedte ki a varratokat is ....mindezt ellenszolgáltatás nélkül.
Még egy: Gulyásnál a magánrendeléseken rendszeresen 2-3 órát kellett várni és Gabika drága soha nem tudott előre időpontot adni, soha nem vette figyelembe, hogy nekünk azért egy gyerekkel nehezebb összeszervezni a vizsgálatokat ( nem előnyt akartunk csak azt, hogy ne este nyolcra adjon időpontot, azért mert ő csak sorrendben képes a jelentkezőket beírni)....azért alkalmanként 11000 Ft-ért némi törődést már csak elvárhatnánk. Szó mi szó NEM AJÁNLOM menjetek inkább Spánik doktorhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!