Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Conizáció, méhszájműtét után,...

Conizáció, méhszájműtét után, hüvelyi szülés vagy császár? Kinek, hogy alakult?

Figyelt kérdés

25 hetes terhes vagyok.Másfél éve volt egy hidegkéses conisatiom többszöri p3 érték miatt.

Az orvossal még nem beszéltünk a szülésről.

2012. máj. 27. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly áprilisban volt a műtétem,májusban már terhes is lettem,semmi baj nem volt terhesség alatt sem és szülés közben sem,simán szültem az első fájástól számítva 2 óra 10 perc volt az egész.A kis fiam már 3 hónapos :-)
2012. máj. 27. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:
A sógornőm a conizatio után úgy fél évvel lett terhes, teljesen problémamentes volt a terhesség és a szülés is.
2012. máj. 28. 07:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.én nagyon félek mert 10 éve amikor a fiamat szültem a magzatvíz elfolyása után még 11,5 órát vajúdtam, alig tágultam ,majdnem császár lett a vége.Most, hogy műtött a méhszájam még jobban félek, hogy megint kínlódok 12 órát és utána még meg is császároznak:(
2012. máj. 29. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!