Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi pénzt "illene" adnom a...

Mennyi pénzt "illene" adnom a fogadott orvosomnak, akihez minden hónapban járok, és ott is hagyok nála havi 7000ft-ot?

Figyelt kérdés
Lehet hogy hülyén hangzik a kérdés, de első babás vagyok, és fogalmam sincs hogyan zajlik ez a pénzes dolog. Megkérdezni nem mertem az orvost, lehet hogy illetlenség lenne? Segítsetek!
2009. jún. 29. 13:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%
adna nekik a franc, semmiben sem lesz különb szülésed mint pl mondjuk az épp bentlévö ügyeletes orvosnál. én egy fillért nem adtam nekik, mikor elfojt a viz akkor felrakott az ágyra az épp ottlévö orvos, ugyan ugy fájt ugyan ugy alul jött ki a baba nem a számon arany ruhában..
2009. jún. 29. 13:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Jajj, már megint ez az add a 10*sét.Ez egy akkora butaság, el kellene már felejteni!!!

Szerintem max. 30-40 annál többet nem szabad(persze ha csak ki nem köti fixen), de ha nekem azt mondaná hogy ennyi meg annyi, és én soknak tartanám akkor nem lenne megfogadva és kész, szülök az ügyeletesnél és kész, de úgy tudom az én dokim nem köti ki, így 30at adunk, mert havonta így is 9000ft.

2009. jún. 29. 14:30
 13/15 anonim ***** válasza:
84%

20 ezer forintot adtam az orvosomnak (főrorvos) szülés után, nálunk is 7 000 volt a terhesgondozás. De én nem jártam havonta, inkább 6 hetente.

Illetve az utolsó hónapban hetente találkoztunk a kórházban, de akkor nem adtam pénzt.

Sosem kérdeztem rá, pedig már 2 gyereket szültem ennél az orvosnál.

És teljesen meg voltam vele elégedve mind a kétszer.

De a 10 szeres összeget semmiképpen nem adtam volna, van annak helye máshol is.

A szülésznő (nem fogadott), kapott a szülés után a páromtól egy tízezrest.

2009. jún. 29. 14:47
 14/15 anonim ***** válasza:
A legkorrektebb ha megkérdezed tőle, így nem lesz lelkifurdalásod ha keveset adsz, és nem üt meg a guta ha túl sokat. Ez nem illetlenség egyáltalán. Én 90 ezret adtam, ennyit beszéltünk meg.
2009. jún. 29. 15:10
 15/15 anonim ***** válasza:
58%

Osztom azok véleményét,miszerint nem adnak pénzt.Én is így gondoltam,míg meg nem szültem.Aztán mikor túl voltam rajta,annyira hálás voltam a dokimnak,hogy ott volt velem,világra segítette a kisfiamat,hogy adtam neki pénzt.

20ezret tudtam csak adni,mert úgy voltam vele,hogy nekünk nagyobb szükségünk van a pénzre,főleg a kicsinek,pedig megvolt már mindene.

Most írhatja bárki,hogy mégsem voltam annyira hálás,de szerintem ezeken a pénzeken kívül is annyit kapnak,hogy nem lehet okuk panaszra!!!

2009. jún. 29. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!