Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után nektek is megválto...

Szülés után nektek is megváltozott a menzitek?

Figyelt kérdés

előtte is 6-7 napig tartott, most viszont csak úgy ömlik belőlem. Már szeptember óta újra megjön (tehát már elég régóta ahhoz, hogy a szülésre fogja,), antibébit nem szedtem se előtte már 2 évig se most.

tapasztalatok nálatok?

2009. jún. 28. 21:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem 5 napos volt, most 7. Őrület! Majd ha lesz időm kipróbálom az Aviva-tornát, az állítólag segíthet rajta.
2009. jún. 28. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem kevesebb és enyébb! De szerintem 14 évnyi szenvedés után ez kijár! Az teljesen természetes, hogy megváltozik! Ilyet viszont még nem halottam, hogy erősödne!?
2009. jún. 28. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem erosodott.Sot,van hogy 2hetig is megvan.Utana mg 5-6 hetre jon meg ujra.Azt olvastam,hogy 1 ev kell mire helyreall.En szedek ra homeos bogyot.
2009. jún. 28. 21:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan olyan(2 gyereket szültem)28 napos a ciklusom,és kb.4-5 napig tart.
2009. jún. 28. 21:35
 5/8 anonim ***** válasza:
nekebb kevesebb lett, de ami érfekesebb hogy már nem a ha sam alja görcsöl hanem a hátam fáj, mint a szülésifájásoknál, nemeg a nyomófájásoknál lévő érzés!
2009. jún. 28. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem kevesebb van és fájdalommentes,szerencsére:-)amugy napra pontos,gyogyi nélkül.Még szopsizik a 13 hós Kisfiam,aztán remélem marad igy is a mensi....:-)
2009. jún. 29. 12:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is több van, és tovább is tart. Az első volt a legerőteljesebb, aztán jobb lett. A ciklusom 28 napról kb 30 napra változott.
2009. jún. 29. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem fájdalommentes lett,s olyan pontos mint a napóra(szűlés előtt is az volt)23 napra jön meg,3-4 napig tart..rem igy is marad,mert még szoptatok:-)))
2009. júl. 1. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!