Ki hanyadik héten szült meg?
Köszönöm
Honnan ismerem fel az igazi fájásokat? Mi van olyankor ha későn veszem észre vagy olyan gyorsan jön hogy nem érek be a korházba? Vagy ha elindulok időben de dugóba kerülök és amiatt nem érnék oda?
Emiatt ne aggódj!
Észre fogod venni egyrészről, az "igazi fájások" meglepően erősek. De ha Nálad mégsem annyira erősek, akkor meg másból fogod tudni.
Aztán nem tudom milyen messze van a kórház, de nem tágul ki az ember lánya olyan gyorsan, főleg első babával nem.
Én mindkét szülésemnél két perces fájásokkal indultam befelé, és a gyorsabbik babám is 4,5 óra múlva lett meg. A kórházig 3/4 óra volt az út, igaz, elkerültük a csúcsforgalmat, mert hajnal volt...
Amúgy nekem ma kell befeküdnöm, 41 hetet töltöttem...
Köszönöm akkor biztos rájövök melyik az igazi:)
Nekem kb 20 perc kocsival a kórház, kerülövel / ha a forgalmat kell kerülni / kb 30 perc. Van valami jel arra hogy hamarosan beidul a szülés? Vagy egyik percről a másikra történik? Vagyis arra gondolok hogy a fájások előtt érzek valamit ami arra utalhat hogy nemsokára beindul vagy ez hirtelen jön? Bocsának a sok kérdésért de mindig eszembe jut valami amire nem találok választ:)
Engem első kettővel mindkétszer álmomból ébresztett a fájás, ami belém hasított, eltéveszthetetlen volt, de tudom, hogy ez egyénenként eltérő nagyon.
Most csak várom ezt a hasító fájdalmat, de nem jön...
Nekem az elsőnél szivárgott a magzatvíz, menni kellett. Fél 5-kor hajnalban folyt el a víz, és másnap hajnalban 3.34-kor lett meg a kisfiam. A fájások 11 körül kezdődtek. Nem lehet őket összetéveszteni semmivel. :)
A kislányomnál hajnali negyed 6-kor kezdődött minden, 3 15 perces fájás után egyből öt percesek lettek. Ő 9.41-kor meg is született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!