Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek, hogy elkerüljem a...

Mit tegyek, hogy elkerüljem a gátmetszést?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérj gátvédelmet a szülésnél, masszírozással készülj fel rá, válassz olyan szülésznőt, aki vállalja a vajúdás alatti masszázst. (nekem a szülésznő és a férjem váltották egymást, egy ember azért nem bírja végig szerintem.)
2009. jún. 26. 19:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Otthon a 36. héttől masszázsolajjal masszírozd a gátadat. A DM-ben is lehet kapni masszázsolajat, nekem nagyon bejött. A szülésznő a szülésnél aranyat ér, Vele sikerülhet. Én 4450 g-mos babát szültem meg gátvédelemmel.

Remélem neked is sikerülni fog!

2009. jún. 26. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
En a 36. hettol hetente 3-4 alkalommal massziroztam olajjal. Az orbancfuolajat javasoljak, de en rozsaolajjal csinaltam. Nem is volt gatmetszesem :o) Persze fontos, hogy a szules alatt is legyen gatvedelem.
2009. jún. 26. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Én előtte semmi különöset nem tettem,csak intim tornát végeztem.A szülésznőm a gátvédelem híve,sokat segített.Igaz,könnyen tágulok(már az első babánál is),nem repedtem(se kívül,se belül),így megúsztam minden beavatkozás nélkül.
2009. jún. 26. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem az elsőnél vágtak,a másodiknál annyira kitágultam hogyx gátvédelemmel tudtam szülni,és nem használtam előtte semmilyen olajat és gátmasszázst sem.nagyon sok múlik a szülésznőn,az orvoson hogy megfelelően "utasítsa" a kismamát és persze elengedhetetlen a kismama lélekjelenléte,egy visítozó hisztiző kismamánál nehéz lenne megoldani a gátvédelmet.próbáld meg a gátmasszázst,sokan irják hogy jót tesz,és mikor eljön a nagy nap akkor koncentrálj nagyon, akkor sikerülhet védelemmel szülnöd!
2009. jún. 26. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!