Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Leborotválnak szülés előtt,...

Leborotválnak szülés előtt, vagy én megcsinálhatom magamnak ha lesz időm?

Figyelt kérdés
Megcsinálhatom magamnak,ahoz nyulnak még?Kicsit buta kérdés aki borotválta szülés előtt milyen fazonra?
2009. jún. 25. 17:36
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha lesz időd (nekem nem volt, és nem is nagyon izgatott már) akkor le is borotválhatod. Ott is megcsinálják, de csak a "szükséges részen". Teljes fazont ott nem kérhetsz.(ezt csak viccnek szántam)

Ha én leszedtem volna előtte, akkor valószínüleg az egészet, max felül hagynék egy kis "bajuszkát". Annélkül 12 évesnek érzem magam, de ez egyéni.

2009. jún. 25. 17:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Nagyon ari vagy.Jo volna a szülést is így viccelődve végigcsinálni.
2009. jún. 25. 17:48
 3/10 anonim ***** válasza:

hát igen, jó volna, de hidd el sokat segít az embernek ha feleslegesen nem aggódik mindenen (saját tapasztalat) én nem gondolkodtam azon, hogy vajon mennyire fog fájni, meg ilyenek, inkább olvasgattam arról, hogy pl. milyen szakaszai vannak a szülésnek és sokat segített, amikor ott voltam. Amúgy meg sodortak az események és biztosan Te is így leszel vele.

Könnyű szülést és sok boldogságot kívánok!

2009. jún. 25. 17:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Vannak helyek ahol nem kérik. A szülésztől, orvostól is függ.

Ha megcsinálod magadnak teljesen, akkor nem nyúlnak már hozzá.

2009. jún. 25. 18:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha van rá időd mindenképp. Én teljesen leborotváltam így biztosan nem nyúlnak már hozzá.
2009. jún. 25. 20:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Megcsináhatod magadnak ha módod van rá. Szülés előtt mindenképpen leborotválnak alul, ha császáros akkor az egészet.
2009. jún. 25. 22:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Én amúgy is borotválom, igy előtte is leborotváltam, egy kis csikot (bocs nincs hosszú i-m) hagyni felfele, ahhoz nem nyúltak.
2009. jún. 26. 07:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Engem nem borotváltak, csodálkoztam is, mert nekem nem volt időm rá, de nem szóltak érte, sőt még beöntést sem kaptam!
2009. jún. 26. 10:05
 9/10 anonim ***** válasza:
A gátrészt kell borotválni. Megcsinálhatod otthon, ha tudod a nagy pocitól , talán tükörrel :o) Ezen kívül a has aljánál, ha császármetszésre kerülne sor. De ha nincs rá időd , akkor se izgulj, egy pillanat alatt megcsinálják a kórházban.
2009. jún. 26. 11:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát.
2009. jún. 27. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!