Egy hete szültem, ez a vérzés normális? Bővebben lent.
Ha kicsit többet megyek, sétálgatok, akkor nagyobb alvadt vérdarabkák jönnek ki, amiből szinte
folyik a friss vér. Bocsi, de ennél szebben nem tudom megfogalmazni. Szóval ez teljesen normális? Félek hogy maradt bennem valami. Lázam nincs, csak olykor szurkál, ha többet megyek mint fekszem.
Ez a természetes.
Még hetekig tarthat ez. Olyan is lehet, hogy enyhül, akár el is áll, és napok múlva újra kezdődik. Az is normális.
A hat hetes kontrollra nagyjából vége lesz már.
Ne aggódj!Akár öklömnyi darabok is jöhetnek...nekem volt olyan, de a dokim szólt előre, hogy ne ijedjek meg tőle, mert teljesen normális. Persze amikor megláttam, hogy ez belőlem jött ki beparáztam :)
A mennyiségen se aggódj, inkább majd akkor ha 5-6 hét után sem akar véglegesen csökkenni.
Nekem úgy volt hogy 4 hétig véreztem, 3 napig semmi, majd 1 hétig újra, aztán megszűnt teljesen.
Teljesen normális! Nekem az 5. hétig ilyen volt néha! Utána pedig a 7.hétig véreztem, 1 hét pihi és menstruáltam! úgyhogy a 9.hétig "véreztem" :SSSS
ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!