Császár után ugyanolyan szűk marad a hüvely?
Én pedig tágabb lettem úgy érzem. A puncim is megnőtt a terhesség alatt és nem ment már olyan kicsire vissza mint elötte. Az első terhesség alatt végig intimtornáztam. Gátvédelemmel szültem, kicsit a végén vágtak.
Pár hónap múlva semmi nem látszott és a szex is jó volt. A férjem nem panaszkodott, de én érzem, hogy tágabb lettem és nagyobb alul. Igaz nekem emiatt jobb lett a szex, hogy nem voltam annyira szűk. Persze nem harangozik bennem, csak pl a mini OB tampon helyett már a normál is simán felmegy.
Most a második babával vagyok állapotos, remélem nem leszek még tágabb de max majd sportos varrást kérek a végén a dokitól. :)
Továbbra is intimtornázom, és sokat sportolok, genetikailag sportos, vékony nő vagyok, elsőre 7 kilót híztam és szerintem most is hasonló lesz a vége.
De szerintem olyan nincs, hogy hüvelyi szülés után nem tágul ki a hüvely és ráadásul szűkebbre visszamegy. Aki ezt állítja, az nem őszinte önmagával.
Viszont szerintem császárnál marad minden az eredeti, mert a baba feje nem töri magának az utat és a szöveteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!