Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez a nyakdugo lehet? Bovebben...

Ez a nyakdugo lehet? Bovebben lent.

Figyelt kérdés
Holnapra vagyok kiirva, az elobb ereztem egy kissebb folyas szeruseget, ezt "zsepivel megnezve" ilyen atlatszo kocsonyas valamit fedeztem fel.. de semmi elszinezodes, amit olvasni, hogy barnas-rozsaszinezes kiseri... de a nyakdugon kivul mas nem nagyon lehet,nem?
2012. máj. 10. 16:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nem kíséri, kísérheti, de nem feltétel, hogy véres legyen

ha nagy mennyiség, akkor feltételezhetően ez a nyákdugó

2012. máj. 10. 16:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez nyákdugó.
2012. máj. 10. 16:22
 3/11 A kérdező kommentje:
ertem,koszonom, mar nagyon izgulok. :) elso bebi, ugy erzem ma este itt is lesz az ido..
2012. máj. 10. 16:25
 4/11 anonim ***** válasza:
majd írd meg hogy tényleg igazad lett:)
2012. máj. 10. 16:47
 5/11 anonim ***** válasza:
sokan érzik ezt :) pláne a hidegfrontra.
2012. máj. 10. 17:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, ez az volt, bar lehet, hogy csak egy resze es jon meg. nekem sem volt barnas. :-) druuukkkk!
2012. máj. 10. 17:44
 7/11 A kérdező kommentje:
valoban,azt hittem ez egybe jon ki de azota jott meg.. es mar volt egy kis reszenek szine is.. huha, izgi :) koszonom a drukkot es a valaszokat!
2012. máj. 10. 18:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Könnyű szülést! :) 35 heteske
2012. máj. 11. 09:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát ha szülsz is, akkor is inkább azért, mert már holnapra vagy kiírva.

Én egyik gyerekkel a nyákdugó után egy héttel, a másiknál meg 10 nappal utána szültem, szóval ez önmagában még kevés...

Azért jó szülést!

Én a szombati frontra pályázom, de mennék ma éjjel is szívesen!

:o))

2012. máj. 11. 13:25
 10/11 A kérdező kommentje:

koszi mindenkinek,a nyakdugo kijovese utan masnap (a kiirt napon) ejjel megszuletett a kislanyom :)

aznap reggel az nst utani vizsgalaton mar egy ujjnyira kivoltam tagulva, este 8ra mentunk vissza a korhazba harom ujjnyival :) ejfel elott meglett.

2012. máj. 26. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!