Van valaki rajtam kivül, akinek szülés óta-elég rég-és a szoptatás abbahagyása után sem jött még meg?
Barátnőm van/volt hasonlóan,modnjuk neki sem ennyi idő volt,hanem csak 1 év,a doki azthitte már babás ami 1 évvel később be is jött,de akkor már megjött neki.
Nem értem a te nem -ednek mi az oka, a doki nem mond semmit?
köszi szépen
a doki azt mondta,h a szoptatás abbahagyása után megjön.kérdeztem én,h ha olyan tablettát szedek,amiben nincs szünet,akkor hogyan fog-de nem akartam nagyon vitatkozni
akkor várok még..nincs mit tenni-csak a doki már hormonokat is emlitett,ha 2hónapig nincs semmi
Szia!
Szerintem én egy szélsőséges eset vagyok, de lásd, ez is megesik. Kisfiamat október közepén szültem, január végéig szoptattam (tehát kb. 3,5 hónapig) és utána csak augusztusban jött meg először. Ehhez még hozzá kell tenni, hogy egyébként is nagyon rendszertelen a menstruációm: 26 - 89 napra jön meg, így nem is idegeskedtem a dolog miatt. Nem szedtem semmit, sem fogamzásgátlót, sem más hormontablettát, hogy megjöjjön. Most a második babát várom, nincs semmi gond.
Szerintem ne idegeskedj, mindenki szervezete más, a természet megoldja...
Üdv
36+6 kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!