Fog valaki Szlovákiában Komárnoban szülni? Nem ismerem a kórházat, nem tudom mik a ˝belső szokások˝?
Szia!
Igaz, én nem Komáromban, hanem Újvárban szültem 3 hete, de az unokatesóm ott szült. Mi érdekelne?
Úhh...már nem is gondoltam hogy ír valaki.
Azt hallottam,hogy komáromban nem engednek betétet használni,csak a legolcsóbb fajtát,ami nem szív annyira,hogy vizitkor lehessen látni a vérzést.Én már vettem viszont tena lady-t,akkor azt be sem vihetem?
Szia!
Első vagyok. Ha elfogadsz egy jó tanácsot, friss tapasztalat: Komárnóban bementem az egyik gyógyszertárba, még terhes voltam, a kicsinek vásároltam dolgokat. Ott a hölgy ajánlott egy betétet, amit direkt szülés utánra ajánlják, gyógyszertári. Kipróbáltam, nagyon szuper!!! Csak ajánlani tudom!!! Nekem is volt tennám, de az első napokban ezt használtam, gondolom, ha gyógyszertári,direkt ajánlotta a hölgy, ott is megengedik. Megkérdem unokatesómat is, ha valami még érdekelne, nyugodtan írj privátot nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!