Meddig adjátok a vigantolt? én szlovákiában élek, és nekünk azt mondta a gyerekorvos, hogy 1 éves korig kell. de itt azt olvasom hogy 2 éves,2,5 éves korig is adják. Most akkor hogy?
Hallgas a dokidra. A Vigantol adagolása sok mindentől függ, országról országra változik. Úgyhogy az lehet az igaz, amit a te dokid mond.
Egyébként nálunk is 1 éves korig kell folyamatosan adni. Utána már csak téli időszakban 3 éves korig, majd utána már egyáltalán nem.
1 éves korig minden nap, majd pedig 3 éves korig télen is, meg kicsit előtte és utána, tehát amikor kevesebbet van az ember a szabadban a napon.
legalábbis az én orvosom és védőnőm így mondja.
3 éves korig kell adni nálunk.
Most télen napi egy csepp, két éves a gyerek. Nyáron nem kell adni, de ősszel ismét egy csepp.
13:52 vagyok. Kicsit OFF:
Nem tudom, én vagyok-e ennyire béna, de amióta nem pipettás a Vigantol üvege, hol 3 csepp megy, hol egy sem. Ngayon sz@rul lehet adagolni. Mondjuk a mi dokinénink azt mondta akkor sem lesz tőle baja, ha a fél üveget megissza, de nem próbálnám ki, ha nem muszáj........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!