Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Külföldön vagy Magyarországon...

Külföldön vagy Magyarországon szülnétek inkább? És milyen szempontok alapján döntenétek?

Figyelt kérdés
Mi külföldön élünk de viszonylag gyakran látogatunk haza. ....Nem sikerül dűlőre jutnom!

2012. máj. 3. 13:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Miert csinaljak a lombikot otthon? Otthon meg biztositott vagy?

Lombikra biztosan kulon odafigyelnek a belgak is, en biztos itt maradnek. Ez nem szamit komplikaciomentes terhessegnek, szulesnek, foleg, ha tenyleg 3 baba lesz belole, szoval korhazi ellatast stb, biztositott lenne.

A terhesseg maga pedig gyonyoru, csodalatos dolog, amikor a parod fogja a hasad, es figyeli a picur mozgasat, es egyutt orultok, egyutt izgultok. En nem tudom elkepzelni, hogy a parom nelkul csinaljam.

En is gondolkoztam, hogy hazamegyek szulni, ahhoz a dokihoz, akivel az elsot is szultem, de maradok, mert ezt egyutt kell csinalnunk.

Szok szerencset a lombikhoz! Meg a donteshez is. Remelem minden jol alakul!

2012. máj. 6. 17:56
 12/12 A kérdező kommentje:

Mi mindketten otthon vagyunk biztosítottak. Én nem dolgozom, magam után fizetem az egészségügyi hozzájárulást, a férjem meg itt "kiküldetésben" dolgozik.

Ez az egész lombik-dolog már önmagában is elég költséges, de otthon legalább nem kell plusz biztosítást kötni a terhesség időszakára és azon felül még fizetni, ha a szülés közben komplikációk lépnek fel és műteni kell.

....mindezek ellenére mégis inkább kezdek afelé hajlani, hogy itt hordjam ki és szüljem meg a babát/babákat.

Remélem, végül tényleg a legjobb döntést sikerül majd meghoznunk! :)

2012. máj. 7. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!