Külföldön vagy Magyarországon szülnétek inkább? És milyen szempontok alapján döntenétek?
Miert csinaljak a lombikot otthon? Otthon meg biztositott vagy?
Lombikra biztosan kulon odafigyelnek a belgak is, en biztos itt maradnek. Ez nem szamit komplikaciomentes terhessegnek, szulesnek, foleg, ha tenyleg 3 baba lesz belole, szoval korhazi ellatast stb, biztositott lenne.
A terhesseg maga pedig gyonyoru, csodalatos dolog, amikor a parod fogja a hasad, es figyeli a picur mozgasat, es egyutt orultok, egyutt izgultok. En nem tudom elkepzelni, hogy a parom nelkul csinaljam.
En is gondolkoztam, hogy hazamegyek szulni, ahhoz a dokihoz, akivel az elsot is szultem, de maradok, mert ezt egyutt kell csinalnunk.
Szok szerencset a lombikhoz! Meg a donteshez is. Remelem minden jol alakul!
Mi mindketten otthon vagyunk biztosítottak. Én nem dolgozom, magam után fizetem az egészségügyi hozzájárulást, a férjem meg itt "kiküldetésben" dolgozik.
Ez az egész lombik-dolog már önmagában is elég költséges, de otthon legalább nem kell plusz biztosítást kötni a terhesség időszakára és azon felül még fizetni, ha a szülés közben komplikációk lépnek fel és műteni kell.
....mindezek ellenére mégis inkább kezdek afelé hajlani, hogy itt hordjam ki és szüljem meg a babát/babákat.
Remélem, végül tényleg a legjobb döntést sikerül majd meghoznunk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!