Hányinger szülés előtt? Már régen volt, de ma. Egész nap tart. Ma 39 hetes.
Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 13:50
1/4 anonim válasza:
Szia! nekem nem volt, de a barátnőm a szülés napján még hányt is!
2/4 anonim válasza:
nekem ugy a 36-37 héten volt iszonyatos hányingerem,minden délelőtt szenvedtem de aztán elmúlt,valószinüleg a bébi nyomta a gyomromat....azóta csak annyi a bajom hogy fáj minden porcikám,tágulok ahol csak lehet és vizesedek,lehet hogy a szülés közeledtét jelenti a hányingered,mindenkinél másként kezdődik.üdv 38 hetes km
3/4 anonim válasza:
3. babámnál szinte minden nap volt hányingerem, egészen a szülés napjáig. Szerintem nem gond, előfordulhat. Barátnőm pedig a szülőágyon kért segítséget, mert hányingere volt és hányt is.
4/4 anonim válasza:
Nekem is mostanában elég sokat volt, de csak nem indul a szülés. Az első nap, mikor most itt a vége felé erősebb hányingerem lett, én is azt hittem, majd most. De ennek már 2 hete és még mindig bent van a babó.
40+5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!