Szülés után milyen csomagot szoktak adni az anyukáknak?
Sziasztok!
Úgy tudom szülés utána kórházban adnak csomagokat a kismamáknak benne termékmintákkal...milyen csomagok ezek, mik a nevei hogy tudjam megkapom e én is mert többször hallottam hogy "elfelejtik" odaadni!
Köszi:) 6 hetes kismami
Én a sote II-n szültem ott 2 csomagot (egy nagy zacskó, meg egy doboz)is kaptunk. Mindenféle minta volt benne: pelenka, különböző teák, popsitörlő, tisztítószerek, sör, borotva, ásványvíz... már nem is emlékszem, annyi minden volt benne, meg hasznos információs lapok, füzetkék. Szerintem nagyon hasznos, én az első napokban el is használtam ezeket.
Ha nem kapsz, akkor kérdezz rá a kórházban amíg ott vagy! Ja, és vannak kuponok is a csomagban amiket ki kell tölteni és a rossmannban kaphatod a köv. csomagot 4 hónaposan...
Szerintem ezek változnak, ne arra alapozz, hogy én mit kaptam.
A felicitas biztos ad, a libero is, pelenka minták, sudokrem, babatea, domestos...volt benne.(már nem tudom, 1 éve szültem)
Máv-ban 3 csomagot kaptam jan.23-án szültem,
Felicitas
Baba service(egy lila doboz)
és még egy domestosos csomi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!