Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elfolyt a magzatvíz és még...

Elfolyt a magzatvíz és még semmi. Ez lehet?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm és szombaton került korházba,mert elfolyt nála a magzatvíz.Azóta pedig semmi és mégcsak fájásai sincsenek.Ma megy az orvosa és megnézi.Na de ezt nem értem.Ha elfolyt a magzatvíz már rég jönnie kellett volna a babának.Nem?
2009. jún. 22. 07:53
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen, de néha nem jön.

A szomszédomnak is péntek este elfolyt a vize, és csak vasárnap szült meg.

Sőt a másik szomszéd is egy egész napot vajúdott elfolyás után, mire indították neki.

A természet néha fura...

2009. jún. 22. 08:10
 2/10 anonim ***** válasza:

ha szombaton elfolyt a magzatvíz, már meg kéne lennie a babának. ha másképp nem, akkor császárral, vagy oxitocinnal, vagy akárhogy.

nem tudom pontosan meddig van el a baba magzatvíz nélkül, de azért 48 óra elég sok.

majd írj, hogy mi van velük!

2009. jún. 22. 08:11
 3/10 A kérdező kommentje:
Fogok írni.Este már tudok majd valamit.Remélem minden rendben lesz velük.Amúgy ma kellett volna befeküdni a veséje miatt.Mivel a pici nyomta neki végig,mert úgy helyezkedett és ezzel volt gond.Na de majd ma megérdeklődöm mamámat is,hogy ez hogyan is van,mert ő szülésznő volt.Én is nála születtem meg összes unokatesom is.Én 27 éves vagyok.Szeretnék már én is babát.Remélem hamarosan lesz is.
2009. jún. 22. 08:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták, hogy 24 óránál többnek nem szabad eltelni. Nekem 20 óra alatt született meg a kisfiam (a magzatvíz elfolyásától számítva). De 12 óra letelte után már Augmentint, tehát antibiotikumot kellett bevennem, mert ilyenkor már nagy a fertőzés veszélye. A szülésznő nekem azt mondta, hogy max 24 órát várnak, mert nagyon komoly fertőzést kaphat a gyerek.
2009. jún. 22. 08:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen, ilyen lehet.

Én külföldön élek és itt ha elfolyik a magzatvíz 48 órát várnak a fájásokra. Ha nem indul be, de a baba szívhangja rendben van és az anyukával sincs gond, valamint nincs semmilyen fertőzés, akkor csak 48 óra lejártával indítják a szülést.

2009. jún. 22. 10:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Nálunk 12 órát mondanak a magzatvíz elfolyása után, hogy meg kell lenni a babának. Nekem 11.5 múlva lett meg, fertőzést kapott, pedig kaptam az antibiotikumot. Rögtön orvoshoz kellett volna mennie-szerintem.
2009. jún. 22. 13:32
 7/10 A kérdező kommentje:
Ment is ő rögtön be a korházba de ott nem csináltak vele vasárnap estig semmit.Azota nem udok rola semmit.Este már remélem megtudunk valamit és azt is remélem semmi gond nem lesz velük.
2009. jún. 22. 14:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Azt mondták tegnap ő is jól van és a baba is.Megfigyelik őket.Ugyanis van egy olyan probléma,hogy az ismerősömnek a veséjével van baj már volt gondja terhesség előtt is.Most meg kezdett elhalni neki az egyik és ezért most jobban figyelik.Ha van valami persze azonnal megindítják a szülést.
2009. jún. 23. 11:09
 9/10 A kérdező kommentje:
Tegnap meglett a baba.Megcsászározták.Kisfiú lett.Hál isten mindketten jól vannak.
2009. jún. 25. 11:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok:)
2009. jún. 25. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!