Terhességi diabéteszem van, már napi 4-szer inzulinozom magam! MI várható szülésnél? (császár vagy sima szülés? ) A babám nem károsodik? Nagyon félek hogy valami baja lesz a kicsikémnek! ( 33 hetes kismami vagyok )
Ha a cukrod rendben van, semmi baja nem lesz a babának.
Szerintem ettől nem császároznak, csak a szülés után 2 óránként vesznek vért a kicsitől és megnézik a cukrát.
a babának nem lesz semmi baja, én is cukros voltam terhesen, de szerencsére az inzulint megúsztam.
nekem császárra készültek, a baba nagysága miatt, de végül a 37. héten beindult és simán megszületett :)) így volt 3800g
vért vesznek tőle 2 óránként, mert ilyenkor a baba cukra alacsony lesz, de szépen helyreáll neki, és jó esetben neked is. nekem helyrejött egyből, szerencsére.
Én is cukros voltam,de nem inzulinos, csak diétáztam annyi, hogy a kiírt napon megindították a szülést.
A vajúdás alatt végig nézték a cukromat és a babáét is rögtön a születése után. Neki 2,7 lett, úgyhogy kapott cukros vizet.
Szerencsére azóta a cukrom vissazállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!