Ma egésznap keményedek, eddig nem volt ilyen gyakori mint ma, kell aggodnom? 38hetes km
Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 21:57
1/4 anonim válasza:
Aggódni nem :) Edz a méhed. Csak légy résen, ha sűrűsödik, erősödik, meleg fürdőre nem múlik el, akkor kezdődik.
2/4 A kérdező kommentje:
a meleg fürdő megvolt , és ugyanugy keményedik elég sürün kb 5 percenként! ez után mire számitsak ? fájásokra? honnan tudom majd hogy itt az idö?
2009. jún. 21. 22:24
3/4 anonim válasza:
Szia! nekem ugyanígy kezdődött, és 2 napra rá megszületett a kislányom! Légy résen, ha erősödik, nagyon görcsöl feltétlenül hívd a dokid, vagy a szülésznőt.
4/4 anonim válasza:
Első vagyok. Háát, mindenkinél más, az a baj, az okosok azt mondják, hogy tudni fogod, azaz, ha még hezitálsz rajta, az nem az. Nekem a végén 2-3 héten át keményedett 10-15 percenként! Ugye elvileg fájnia kéne elkezdenie egy idő után, nekem olyan volt, mint a menstruációs görcs enyhe majd erősebb verzióban, de van, akinek a dereka, csontjai kezdenek fájni... stb. És van, akinek nem kezd el fájni csak amikor már komolyan tágul... Szóval légy résen, ha bármi gyanús van, szerintem hivd fel az orvosod/kórházat, ha lehet, vagy menj be. Az tuti, hogy fájni fog egy idő után :) Illetve figyelj az egyéb tünetekre, mint vizes pacázás (elfolyik a magzatviz), friss vérzés (az rögtön kórház). Próbálj meg pihenni és figyeld magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!