Ti szülés után a babőrzőben hagynátok a picit vagy éjjelre is veletek lenne? Vajon így gyorsabban kialakul a pici"napirendje"?
Nem azon a pár napon múlik szerintem.
Én amúgy hasonlóan nem akartam a másodikat sok időre a csecsemősökre bízni, de úgy alakult, hogy míg az összes baba tök nyugodtan evett-aludt, az enyém ehelyett ordított, mint a sakál, én éjjelre betoltam. (mármint nem sírva:))
Nálunk mondjuk amúgyis szerették begyűjteni a gyerekeket, de hajnalban mindig kihozták őket szopizni, utána meg vitték őket fürdetni majd vizit.
(Na pl ez sem "rögzült" benne, hogy reggel van a fürdetés, egyszerűen este fürdetem a naggyal,és kész.)
Én baba-mama barát kórházban szültem mindkét gyerekemet.
Ott az a lényeg,hogy nonstop veled legyen a baba.A második babámnál,
az első estére megkértem a csecsemőst,hogy vigyék el a babucimat,mert moccani sem tudtam nem még ellátni (cici,tisztába tenni stb.)
Na kaptam én akkor hideget, meleget!!!
Mert,hogy ők nem etetik éjszaka a babákat,velem van jó helyen stb....
Na de kérem ha egyszerüen nem tudtam megsem mozdulni,annyira fájt a gátam,hogy majd besz*rtam,és nem tudok hozzá felkellni akkor mi van!!!
Na nagyszájhuzogatva elvitte,de utána nem kértem ilyet,fogamat összeszorítva,de elláttam a babámat!
Nekem ilyen tapasztalatom volt:(((
Én mikor az elsőlányom szültem,még nem volt bababarát a kórház...És első 24órára náluk voltak agyerekek!Én majd bele haltam...Rendes volt a csecsemős,mert legalább első délután nálam hagyta,és "csak" éjjelre vitték el....
Én majd megőrültem,hogy nincsvelem...Engem zavart hogy elviszik,de nem hagyták kint:(
Pedig én is Dec 3 reggeltől voltamébren (aznap este indult be a szülés) így éjjelnem aludtam,és csak 4-én éjfél körül kerültem ágyba...De akkor én úgy fel voltam dobva,hogy semmiképp nem tudtam volna aludni,így engemzavart hogyelvitték...
kb 1-2 hét és születik a hugi,na őt már nem viszik el tőlemaz tuti!Csak reggel fürcsizni...Még a gyerekorvos is az ágyunkhoz jön vizitelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!