Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császároztak valakit mostanába...

Császároztak valakit mostanábana Margit kórházban? Hogyan zajlott? Mennyi ideig tartott? És mire gondolt közben?

Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 14:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Engem pont 6 hónapja császároztak.Kb 30 perc volt,és nekem nagy élmény!!Az altatóorvos és a dokik folyamatosan beszéltek hozzám,így még sokat nevettünk is.Gondolkodni nem volt időm.

Kérdezz nyugodtan,válaszolok amire tudok!!!

2009. jún. 20. 15:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem a Margit korházban,de sok külömbség nem lehet.Felvett az orvos,majd megvizsgált.A nővér katétert helyezett fel,majd eltoltak a műtőbe.Mivel eü.-gyi dolgozo vagyok,tudtam mi vár rám és én igenis féltem,de csak a spinális érzéstelenitéstől.De nem volt vészes.Elém tettek egy paravánt igy nem láttam semmit.Az altato orvos végig ott ült a bal karomnál,a mütősnő pedig a fejem fölött.Az orvosnak és az aszisztensnek csak a hangját hallottam.A baba gyorsan megvolt a varrás tovább tartott,de nem volt több az egész eghy óránál.Közben arra gondoltam,hogy mindjárt tul leszek rajta,kitartás.A páromra gondoltam vajon kint megmutatták neki a babát.Sürgettem őket,mindig azt kérdeztem mikor leszek már kész.És még azt mondogattam magamban,többet soha.De már másnap ujra beválalltam volna.Nem vészes.
2009. jún. 20. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!