Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A 6 hetes kontrollon hogyan...

A 6 hetes kontrollon hogyan vizsgál a doki, illetve utána még visszahív, vagy már csak akkor kell menni, ha valamilyen panasz van?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 18. 07:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Elméletileg havonta kellene menni nőgyógyászhoz,hogy hallgasson szívhangot,meg a méhszájjal minden rendben van-e.(Ennek megfelelően,és a 9.hét után 34hetesen voltam legközelebb:))Meg majd a 12 hetes UH lesz.Amúgy szerintem az elején ráérsz csak akkor menni,ha panasz van,és mondjuk úgy a 20. héttől is elég havonta-másfélhavonta járni,ha teljesen panasz mentes vagy.

Ha lesz választott dokid,ő mondani fogja,hogy mikor menj.

2008. ápr. 18. 08:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Bocs, lehet nem volt egyértelmű a kérdés, de én a szülés utáni, 6. héten esedékes, kontrollra gondoltam.
2008. ápr. 18. 10:02
 3/5 anonim ***** válasza:

húúú, én egyből értettem a kérdést, csak nem tudom a választ, még csak most várom az első babámat :D

boldog babázást neked

2008. ápr. 18. 10:28
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Szia. Sima vizsgálat lesz, megnézi, hogy ha volt gátmetszésed hogyan gyógyul a sebed, stb. Ha kérsz ír fel szoptatás alatt szedhető fogamzásgátlót. És valóban akkor kell menni legközelebb, ha valami gondod van.
2008. ápr. 18. 12:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Van ahol vesznek kenetet rákszüre´shez,(nekem nem),megnézik a gátsebed,és hogy a méh rendben van-e??

Nekem is a múlt héten volt.

2008. ápr. 19. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!