Nekem kedden beindítják a szülést, zárt, de ellazult a méhszájam és a babám is fent van még. Mire számíthatok?
Valószinü elöbb bekötik az oxitocint, azt tudod igy a csuklódba kanüllel csöpögtetik. Elvileg ez meginditja a szülést. Ha nem folyik el magzatviz magától, akkor burokrepesztés, amitől egyáltalán nem kell tartani, semmit nem fogsz érezni.
És ha elfolyt a viz, nagy valószinüséggel beindulnak a féjésok, ha kapsz gerinctáji érzéstelenitést, akkor jobb.
Gondolj arra, mennyi nő szült már a világon, neked ne menne?:)
remélem tudtam segiteni, mindent bele.
Zsuzsi
és azt is köszönöm, hogy átszerkesztették a kérdésem...
a lényeget még lehagyták, amit én írtam, hogy vasárnapra vagyok kiírva, 20.-ára. Kérdezném, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak, kinek hogy indították be és mennyi ideig tartott így a vajúdás és a szülés? Fájdalmasabb-e?
Köszönöm.
Szia!
Ez is alkati tényezőkön múlik. Ha jól reagálsz az oxitocinra akkor nem lesz rosszabb mint egyébként lenne. Valószínűlegelőző nap prosztagradulin tablettát vagy zselét fognak felhelyezni a méhszájhoz. Ha szerencséd van akkor már ettől beindul a szülés és nem lesz szükség oxitocinra. A lényeg az hogy minden fájásnál gondolj arra közelebb kerültem általa ahhoz a pillanathoz amikor a kezembe vehetem a babámat. Így könnyebb. Gondolni fogok Rád. Biztos ügyesek lesztek!
Szép szülést kívánok!
Zsuzsa
szia. Edina vagyok. megismertem a kérdésed és nem bírtam ki, hogy nem írjak ide :)
puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!