Ha a babam a pocim tetejen, a jobbkezem oldalan nyomja ki a popsijat allandoan, akkor jol fekszik? Ha nem, nektek kellett valamit csinalni, hogy mashogy fekudjon?
Szia. Nekem is pontosan így állt picuri a hasamban. Nekem nem mondták, hogy bal oldalon kellett volna lennie a popsiának. Azt se mondták,hogy melyik oldalon feküdjek. Úgy feküdtem ahogyan jól esett.Szerintem feküdj úgy ahogy kényelmes. Én is azt tettem.
3 hónapos kisfiú anyukája
Nekem is pont így feküdt a babám, és semmi gond nem volt szüléskor a fekvésével. Úgy feküdj ahogy jól esik vagy ahogy tudsz. Én egy háromszögletű párnát tettem a pocim alá, ilyet: [link]
Vajúdáskor pedig, amikor az oldalamon feküdtem a szülésznő egy párnát tett a lábaim közzé. Azt mondta azért kell, hogy a baba könnyebben forduljon.
Ilyenkor már sehogy sem kényelmes de ha állás közben egyenes a tartásod sokkal később kezdesz fáradni.
:)
Köszi a biztatást, én is két párnával alszom, és majd igyekszem állva (guggolva, négykézláb, stb.) vajúdni, mert biológiailag a fekvő helyzet a legrosszabb (akkor nem segít a gravitáció), de persze ilyenkor jó lenne, ha minden úgy menne, mint a karikacsapás :)
Az egyenesen állás jó tanács, majd igyekszem figyelni rá (bár azt figyeltem meg, mászkálni egész jól bírok, de ha megállok, rögtön alig állok a lábamon... de lehet, hogy azért, mert görnyedek?)
Szóval köszönöm a válaszokat, jaj, már nem sok van hátra, sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!