Ma jöttünk haza a kórházból, normális e hogy hőemelkedésem van? Vasárnap szültem!
Figyelt kérdés
2008. ápr. 17. 15:20
1/7 anonim válasza:
Úgy tudom hogy elvileg igen. Ha felmenne 38-ra vagy fölé akkor hívd fel a dokidat mert lehet hogy valami gyulladás vagy fertőzésed lehet. Hugomnak sajna a katétertől begyulladt a hugyhójagja és lázas lett.
2/7 anonim válasza:
Nekem meg begyulladt a sebem és genyezett.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az az igazság hogy nagyon gyengusz vagyok és nagyon ideges, hogy nehogy valami baj legyen. Remélem semmi ilyesmire nem kerül sor amit írtatok! Köszönöm szépen!
2008. ápr. 17. 16:16
4/7 anonim válasza:
Szerintem normális 38 alatt.
Akkor szokott lenni,hogyha most indult be a tejtermelődés.
És az is lehet,hogy nem jól mérted a hődet,mert fontos,hogy szülés után a hőmérő ne érjen a cicidhez(ami ilyenkor természetesen sokkal melegebb minden más testrésznél),mert magasabb hőmérsékletet mutat.
Viszont 38 fok felett mindenképpen szólj a dokidnak.
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy csk az idegességtől van, az is felviszi a hőt. Nyugodj meg, és nem lesz baj:-)
Ha feljebb menne, hívd a dokid, vagy a védőnőt.
6/7 anonim válasza:
Szia!
nekem, pár nappal, a hazaérkezés után kezdett el felmenni alázam, a mellem begyulladt, és hőemelkedéssel kezdődött, majd 39 fölé ment. viszont nem fájt amellem eleinte, nem is gondoltam, h attól van, csak piros volt. Nem ijesztgetni akarlak, csak erre is figyelj.
7/7 anonim válasza:
Igen elöfordul a láz, viszont rögtön szólj a védönödnek vagy az orvosodnak. Nem szabad lázcsillapitot szedni a szoptatás miatt, csak hideg fürdöt vegyél, és ugy tudom, de ezt nem mondom 100 százalékra, de nem szabad addig szoptatni sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!