Szegeden tényleg autómatából lehet venni lassan mindent a szülészeten?
Ilyenekre gondolok: Apás szüléshez apás ruha eddig 1000Ft-ért adtak, most azt hallottam autómatás 3000Ft, Lehet-e vinni kibontatlant amit máshol veszünk?; látogató beöltözős ruha 900Ft, ami eddig nem volt (2 éve) Ez minden látogatónak kell, vagy ezzel a csapóajtón belülre is beengedik a rokont,de kívül nem kell?
Betétet régen adtak 1 csomaggal, most vegyél a gépből (persze amúgy is vittem akkor és most is fogok, csak kíváncsi vagyok így van-e?
Én is a napokban fogok ott szülni. Én úgy tudom, hogy még mindig 1000 Ft. És utólag kell intézni. A látogatós ruha engem is érdekelne. Kívülre tuti nem kell ilyen ruhát venni. Betétet vinni kell, ezt is úgy hallottam, de lehet hogy azóta változott... Nemtudom várjunk még más válaszokat is :)
39 hkm
Te mikor szülsz ott?
Sziasztok!
Én kicsit több, mint három hete szültem, akkor még 1000.- volt az Apás beöltözős ruha, látogatók a gyermekágyra nem jöhetnek be, így ruha sem kell nekik.....DE a védőnő a napokban nekem is mondta, hogy automatás lesz a beöltözős ruha és 3000.-, de, hogy mikortól, azt nem tudom. Betétet nekünk még adtak, ami az erős vérzések idején jó volt, de azért vigyetek magatokkal, mert fog kelleni! Amit még tanácsolok, hogy kézfertőtlenítőt is vigyetek, drogériákban kapható, nem kell hozzá víz, de biztosan ismeritek.....csak azért említem külön, mert én három napig voltam bent, abból két napig nem volt a szobában lévő kézmosónál fertőtlenítő, hiába kértük a feltöltését.....a tisztasági állapotokról pedig jobb nem is beszélni...... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!