Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudom sok kérdés volt már...

Tudom sok kérdés volt már ezzel kapcsolatban de most egyet sem találok. Ki mit visz magának a szülőszobára, a kórházba? A picinek mit készítettetek össze?

Figyelt kérdés
Ruhákra gondolok és arra hogy ki miben hozza haza,polya vagy bébihordozó?Én ma pakoltam mindent össze magamnak és a babának is és kiváncsi vagyok mi maradt ki.33h
2009. jún. 17. 16:48
 2/3 anonim ***** válasza:
szia, én két honapja szültem, természetes uton háromora alatt meglett a kislányom vajjudással együtt, elsö baba, ezért én is gondban voltam mit vigyek. mindenképp vegyél tena lady betétet sokat, extra méretüt.bugyit hálósat. gyogyszertárban lehet kapni. hálóinget 4-5 öt mert vizitre mindig tisztát veszel, tisztálkodási cuccok, evöeszközök, cumisüveg ha véletlen kéne, nekünk kellett.bimbóvédö ha fájna a szopizás vagy nemtudja bekapni a bimbód. babának 15 db pellus, nekünk csak 3 at adtak, kevés volt mert kint volt a babám éjjel-nappal. popsitörlő, krém. ruhák, nekünk a kórházi néhol szakadt volt, jo hogy vittem sajátot. most hirtelen nem jut más az alapdolgokon kivül eszembe. mi hordozóban hoztuk haza. könnyü szülést neked.
2009. jún. 17. 20:12
 3/3 anonim ***** válasza:
A szülőszobára érdemes külön összepakolni egy zacsiba vagy egy külön táskába hogy ne ott kelljen turkálni a nagy csomagból. Érdemes berakni: 1 hálóinget amibe szülni szeretnél, tusfürdő,törölköző papucs(amibe fürödni is tudsz) ez a beöntés utáni zuhany miatt, én vittem wc ülőke-papírt és intimtörlőt. Hajgumi ha hosszú a hajad:-))) A kórházbafekvős táskába is raktam wc ülőke-papírt legalább 5 csomagot:-) amivel kiegészíteném még az elöttem szólót: hajszárító, én vittem egy kis takarót a babának valamint kis sapkát és a kezére kesztyűt hogy ne karmolja össze magát. Bekészítettem a hazamenős ruháját mert azt nem bíztam a férjemre:-))) Mi a lányomat 3 éve mózesba hoztuk haza most hordozóba fogjuk:-) Raktam be mellszívót mert a lányom nem akart szopni nekem meg nem indult meg a tejem így azzal indítottam:-) Remélem segítettem, boldog babavárást:-) 36 hetes kismama
2009. jún. 18. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!