Mennyi idő alatt gyógyul be a gátseb és mennyire fájdalmas?
Ez sok mindentől függ. Van akinek 1-2 hét van akinek 2-3 hónap is lehet. Én az utóbbiba tartozok. Január közepén szültem, de sokszor még most is kellemetlen. Kb 5 hétig menni se nagyon tudtam, nemhogy ülni. Állva ettem, fekve szopiztattam és fürödtem mint a kacsa, mert a víz és csak a szappan-tusfürdő csípte- volt nagyon jó, 1-2 óra hosszat végre nem fájt annyira. Az első hetekben sírtam a fájdalomtól, pedig nagy a tűrő képességem.A szeretkezés 2 hónap után ment csak, akkor is óvatosan.Hát remélem te nem szenvedsz annyit. A baba méretétől is függ, és a varratok számától.
Gyors és könnyű szülést kívánok.
Szia.
Akkor én kivétel vagyok.Vagy nagy a szerencsém.Igaz,én Németországban szültem.nekem szinte egyáltalán nem fájt.Elsö 4 nap éreztem mikor leültem,e´s feláltam,meg amikor járka´ltam,de különösebb fájásom nem volt.Nekem 3 hét alatt rendbe jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!