Írnátok baba érkezéséről szóló sms üzeneteket?
Nagyon friss az élmény, alig hogy születtem, Anyukám! Apukám, írjatok helyettem! Ne sokat csak annyit, eggyel több a létszám, hogyha szeretni kell számítsatok Énrám! (Baba neve, adatai) :)
Mikor megszületik egy várva várt gyermek, az élet dolgai új értelmet nyernek, Apaszív, Anyaszív dobban meg egy párban, közösen ragyognak a világra már hárman! :)
A mi babánk éjfél után 2 perccel érkezett. Reggel 6 órakor ezt a szöveget küldtem el sms-ben:
Jó reggelt! Míg ti aludtatok, én csendben megszülettem. Anyával együtt jól vagyunk és sok puszit küldünk! Név / súly / hossz.
Volt aki utána mesélte, hogy erre ébredt és nem akart hinni a szemének!!
Nagyon szép és könnyű szülést kívánok neked :)
Én ez írtam:
Ma feladtam a luxusalbérletemet anyánál,bár nagyon jó volt nála de kicsit már szűkös volt a hely mivel x gramm és y centiig nőttem ,ezért x óra y perckor kiköltöztem!
Szia!
Úgy döntöttem,hogy ma (dátum) feladom a luxusalbérletemet és kiköltözök hozzátok.Anyukám ebben sokat segített és (időpont)kor jöttem ki (súly centi)és egy nagyot sikítottam itt vagyok!!!
Anya és Apa a (név) adta nekem .
SZIASZTOK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!