Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy zajlik a császármetszés...

Hogy zajlik a császármetszés az elejétől a végéig, nagyvonalakban?

Figyelt kérdés
az utolsó uhangon medencefekvésű volt a babám,számíthatok a császármetszésre,28 hetes km?
2009. jún. 16. 14:55
 1/2 anonim ***** válasza:
nekem még 33 hetes is faros volt,és mégis átfordult! ennek ellenére császár lett,mert nem tágultam! én 5 órát vajúdtam,mire a dokim így döntött! ezután katéter,ami nem fáj,és gerincbe az érzéstelenítő! az egy picit kellemetlen! majd eléd húznak egy zöld ponyvát,és ennyi! kb. 15 perc múlva láttam a babám,és még egy jó 30 percet "pakolásztak" bennem!!! minden jót!!!
2009. jún. 16. 17:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Programozott császárral szültem, faros fekvés miatt. Reggel korán leborotváltak, kaptam beöntést, utána zuhanyoztam. Később a szülőszobán feltették a katétert, néztünk ctg-t stb. 8.15 körül vittek a műtőbe, ott gerincbe érzéstelenítettek (alig éreztem), leszíjaztak, elrendezték rajtam a műszereket. Végig beszélgettem az aneszteziológussal. Ő közvetített, hogy mikor mi történik. 8.50 kor megszületett a kislányom, akit megmutattak és én megsimogattam, üdvözöltem. Utána még matattak valamit, de ez engem már nem érdekelt, annyira boldog voltam. Csak azt vártam, hogy újra láthassam a babámat. Nem kell félni tőle, ki lehet bírni. Nekem igazából akkor voltak fájdalmaim, amikor már benn a szobába kaptam az infúziókat.

Még az utolsó pillanatban is megfordulhat a babád!

Sok sikert!

8 hónapos Hanna anyukája.

2009. jún. 17. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!