Kérjek fájdalom csillapítást a szülés alatt vagy nem?
Én nem kaptam, és egyáltalán nem is hiányzott.
Szerintem jobb nélküle, ha meg nagyon nem megy, még mindig kérhetsz.
Nem tetszik az a hozzáállás, hogy már előre eldöntöm, hogy kérek, ha kell, ha nem.
Az eslőnél már későn kértem, így már nem kaphattam.
A másodiknál előre szóltam, hogy kérek...hát ég és föld, sokkal jobb edával szülni, zokszó nélkül megszültem a 4240g-os kisfiamat vele, az elsőnél meg alig voltam magamnál és ott "csak" 3230g volt a lányom. Csak ajánlani tudom, nem érzéstelenítő, hanem fájdalomcsillapító!!
Majd meglátod.
Ha túl erős a fájdalom, zavar, akkor majd kérsz.
Ha nem, akkor nem kell.
Beszéld meg előre a dokival, megddig kérhetsz.
hát én a következő babánál biztos, hogy kérek, mert az elsőnél nem kértem és önkívületben voltam a fájdalomtól és hónapokig úgy éreztem, hogy soha többet nem akarok szülni :S azelőtt úgy éreztem, hogy magas a fájdalomküszöböm, de úgy látszik tévedtem :S könyörögtem az orvosnak vajúdás közben, hogy császározzon meg inkább, mert már nem bírom tovább a fájdalmat, vegye ki belőlem szegény babát :S
te végül hogy döntöttél?
Szia!
Én végül nem kértem fájdalom csillapítót, pedig 21 órát vajúdtam.Fájni fájt elég rendesen, nekem alacsony a fájdalom küszöböm.Ha lesz második babám akkor sem fogok kérni.
További jó egészséget nektek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!