Könnyebb szülést várjon az aki nyitott méhszájjal megy szülni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 16:35
1/12 anonim 

válasza:

Szia!Nekem a külső volt nyitva,elfolyt a magzatvizem,a fájások nem jöttek ezért kaptam infúziót,de három óra alatt meglett a babám.
üdv:8hós baba anyukája
2/12 anonim 

válasza:

A szülés "könnyűsége" nem feltétlen függ a nyitott méhszájtól, ráadásul még számos más tényező is befolyásolja. (mentális felkészültség, alkati adottságok stb.)
3/12 anonim 

válasza:

Az előző vagyok.Hányadik hétben vagy és mennyire vagy nyitva?
4/12 anonim 

válasza:

Kedves Kérdező, válaszolj, hogy tudjunk segíteni?!
5/12 anonim 

válasza:

Igen,hiszen te már annyival előrébb jársz.Én 2 és fél ujjnyival mentem be,burkot repesztett a szülésznőm,és nem egész 3 óra múlva megvolt a baba.Igaz,nekem nagyon jó erős fájásaim voltak egyből.
6/12 A kérdező kommentje:
szia
37 hétben vagyok és 1111.vagyok nyitva
2009. jún. 15. 18:17
7/12 anonim 

válasza:

Nem hiszem, hogy van összefüggés. Én még szülés előtt pár órával is zárt voltam, és nagyon gyorsan, könnyen szültem.
Neked is ilyet kívánok.
8/12 anonim 

válasza:

Szia.2100-as méhszájjal mentem szülni,elfolyt a magzatvíz de fájások nem voltak,21óra múlva született meg a kisfiam,igaz infúzió nélkül,csak vártuk a csodát és meg is született:D
9hós manó anyuja
9/12 anonim 

válasza:

Biztos, hogy könnyebb lesz, mintha teljsen zárva lennél! A dokim ezt úgy fogalmazta, hogy olyan, mint a futóversenyen a pár méter lépéselőny.
10/12 anonim 

válasza:

én is 1111 voltam meg 4 ujjnyira ki voltam tágulva mikor mentem a szülőszobába és 43 perc múlva már stoppoltak :) egy 4 hónapos lányka anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!