Akinek első gyereke kislány volt, hányadik héten indult be a szülése?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezekre a hiedelmekre nem lehet alapozni, de annyian mondják, hogy kislány, biztos hamarabb kijön, hogy már lassan én is elhiszem :)
Na meg az "ellentmondás-hiedelem" is van: az első gyerek általában késik.
2012. márc. 26. 10:51
11/18 anonim válasza:
Én is hittem abban, hogy a kislány előbb jön... Holnap töltöm a 40. hetem. Nekem is első baba.
12/18 BBocika válasza:
Nekem is első baba 40+3 de még semmi, pedig az UH végig előbbre mondta :( nem marad más mint türelmesen várni...
13/18 anonim válasza:
Két lányom és két fiam van.Az első lányom 1 héttel később született.A második 2 héttel előbb.Erre nem lehet adni!
15/18 porcukormókus válasza:
39+3 hetes voltam, amikor megszületett a kislányom. :)
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Aki még előtte áll, annak megy a drukk! Vagy remélem, a 40+os kismamák már szültek azóta :)
2012. márc. 27. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!