Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39+2 hetes kismama! A lenti...

39+2 hetes kismama! A lenti alapján lehet, h ma vagy holnap már megyünk szülni?

Figyelt kérdés

Próbálom vhogy megfogalmazni, mit is érzek. Ma du. 3-kor kezdődött egy kis menszi szerű hasfájás (nem görcs, csak olyan "tompa"), ami azóta is tart. Időnként erősödik, olyankor az erősebb fájdalom mellett a pocakom 2 oldalán szúródást érzek, ilyenkor a derekam, a combom, a térdem is nyilallgat, de nem elviselhetetlen. Olyannyira nem, h kb. fél 8-kor el is tudtam aludni. 9-kor ébredtem fel, de még mindig nem múlt el. Eddig is voltak jóslóim, de így még nem volt eddig, h ne múlt volna el max. 1 óra múlva. 2-3 napja a folyásom is több jóval, nagy WC-re is többször kell menni naponta, viszont nyákdugót még nem vettem észre. /Nem tudom, h nyitott vagyok-e v zárt, hétfőn megyek csak dokihoz. A babám faros, nagyobb a buksija az átlagnál, nincs beilleszkedve, első baba, így sajna császár lesz... :( /

Mit gondoltok?? Utalhat ez már a szülésre? Lehet, h már nem csak jóslóról van szó?? Viszont rendszert eddig nem nagyon fedeztem fel az erősödésekben, de az tény, h egy picit erősödik folyamatosan, viszont az a tompa menszi fájdalom ugyanolyan erősségű, és az nem múlik. Ezért sem tudom, h most mi is van, m azt hittem, amikor jönnek a fájások, azok között szünet van, de nekem nincs, csak az erősödések között, amit még nem mértem eddig. A pocim is egyfolytában kemény ma eléggé, kb. dél óta.

Szerintetek? Kinél h kezdődött?

Dokim, szülésznőm nincs, akit felhívhatnék tanácsért, a védőnőm ki van kapcsolva...:(

Jaj, már úgy várom a találkozást a kislánykámmal :)

Ugye már jönni szeretne??

Légyszi írjatok!

2009. jún. 13. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ebből még bármi lehet :S

ÉLn 3 hétig jóslóztam és ugyanazt éreztem a 38. hét reggelén, mint a szülés reggelén. Teljesen egyéni.

EGyébként a rendes szülési fájásokat rögtön fel fogod ismerni.

Gyors szülést kívánok és boldog babázást (akár már holnap :) )

2009. jún. 13. 21:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

szia!

a tompa fájdalom, "nyílalgatás" már lehet jel. Nekem 2 fő jelés volt szülés előtt (első baba, ugyhogy utólag tudom, hogy ezek már azok voltak...) Az egyik hogy bevizesedett a bokám, megdagadt; a másik , hogy szülés előtt 2-3 nappal nyílalgatott a hüvelyem. Nem foglalkoztam vele, azt hittem ez "természetes"....igen, a szülés előtt!:)) Ha erősödnek a fájások és valamilyen ritmikus jelleget öltenének pl. 20-25 percenként érzed; akkor érdemes a kezed ügyébe tenni a kis utazócsomagot... ha már 10 percesek,vagy elfolyna a magzatvized; akkor pedig írány a kórház. Ha nincs orvosos, akkor ügyeletesnél fogsz szülni. Egyébként ne aggódj, ha lenne dokid, akkor elég kicsi rá a sansz hogy aggódva veled foglalkozik. (Vannak rendes dokik is, de a többség "fáradtolaj")

2009. jún. 14. 09:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát, eltelt 1 éjszaka, de még mindig itthon vagyok...Viszont még mindig nem múlt el egyik dolog sem :) A bokám, kezem nem vizesedik egyáltalán (szerencsére), viszont az ajkam olyan, mintha egy kicsit felpuffadt volna...hátha ma! :D

Köszönöm a válaszokat!

2009. jún. 14. 11:20
 4/4 anonim ***** válasza:
írj lécci mi volt!
2009. jún. 16. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!