Ez már AZ? És ha igen mikor lehet ebből szülés?
Figyelt kérdés
hajnalban negyed 4 kor arra ébredtem hogy iszonyatosan görcsölök utána elmúlt de pár perc múlva újra kezdődött ez így ment fél 6 ig ezután rendszeresen 10 percenként jött egészen fél nyolcig utána elmúlt teljesen és azóta csak egyszer éreztem ugyan ezt az érzést most csak a derekam fáj nagyon meg a hasam alja szerintetek mikor lesz ebből szülés keddre vagyok kiírva de nem vettem észre hogy a nyákdugó elment volna2012. márc. 23. 13:27
1/11 anonim válasza:
Ezek még csak valószínű jóslók voltak.:)
Igazából már bármikor elindulhat:)
Könnyű szülést kívánok!:)
2/11 anonim válasza:
Szerintem is jóslók lehettek. Innen már bármikor beindulhat. A nyákdugónak nem kötelező elmenni. Nekem sem nyákdugó sem magzatvíz nem ment el, pedig már 10 perces rendszeres fájásaim voltak, aztán burokrepesztés lett a vége.
Ha messze laktok a kórháztól én azt mondanám, hogy hívd fel az orvost, ha nem menjetek el és nézesd meg magatokat.
Könnyű szülést.
4/11 A kérdező kommentje:
azóta csak fájdogál a derekam meg a hasam alja meg néha bekeményedik a hasam olyankor kicsit jobban fáj
2012. márc. 23. 14:02
5/11 iricc válasza:
Ha rendszeressé és egyre gyakoribbá válnak, és egy-egy fájás hosszúsága megközelíti az 1 percet, akkor az már nagyon valószínű, hogy szülés lesz.
Drukkolok! :-)
6/11 anonim válasza:
Erről, hogy a hasad alja fáj, Anyu szülése jut eszembe. Panaszkodott egész nap, hogy fáj neki alul, azt mondták a kórházban, hogy akkor szóljon, ha jobban fáj, vagy ha már fáj felül is. Na hát egyik sem következett be, hanem elfolyt a magzatvíz, gyors borotválás, és mire beért a dokija, én már megszülettem... :)
7/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat nem csak jóslók voltak este 10kor bementünk a kórházba és másnap 11:45 perckor megszületett a kislányom :D
2012. ápr. 1. 12:12
9/11 anonim válasza:
Gratulálunk nektek!!!!!
Nőjetek nagyra.
10/11 A kérdező kommentje:
köszi aranyosak vagytok :D
2012. ápr. 5. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!