Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sopronban szülésznőt tudnátok...

Sopronban szülésznőt tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
Mindenképp szeretnék szülésznőt fogadni,ha már orvost nem lehet! Mik a tapasztalatok?

2012. márc. 23. 08:45
 1/6 anonim ***** válasza:
A Vilmát. Ügyeletes volt, mikor a második babámat szültem, hát csak szuperlativusokban tudok róla beszélni. Eddig nem gondoltam fontosnak a szülésznőválasztást, de ha lesz harmadik baba, biztos megfogadom.
2012. márc. 23. 08:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Nalam is Vilma volt kezdetben ugyeletben. Tenyleg nagyon kedves volt, csak hamar lecserelodott, de ez ido alatt is adott egy ket tippet. Utolag orultem volna ha marad (kovetkezovel nem voltunk egy hullamhosszon) pedig szulesznoben soha nem gondolkodtam. Masodik szulesem volt nekem is.

Az elsonel vmilyen Teri volt az ugyeletes. Szoke, idosebb, feltuzotthaju. O is nagyon segitokesz volt. Kitolasnal masszirozta a gatat meg ilyenek.

2012. márc. 23. 14:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Én meg pont agybajt kaptam a Vilmától... 2*szültem, hetekig feküdtem bent előtte-utána. szerintem nagyon lekezelő és kioktató a stílusa, bár én szuperérzékeny vagyok erre. m
2012. márc. 23. 14:57
 4/6 anonim ***** válasza:

na, előbb elküldtem

én Menyhértné Ernit szerettem nagyon. mindig kedves és segítőkész, mégis határozott.

2012. márc. 23. 15:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is a Vilmánál szültem!

Egy tündér volt, rengeteget segített úgyhogy én is rá voksolok!

2012. márc. 23. 16:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat! Hát van itt pár név! Mindenképp egy kedves szülésznőt szeretnék,nagyon fontosnak tartanám,mert első baba lesz, és nagyon izgulok!
2012. márc. 24. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!