Nagyobb kockázattal jár szerintetek, ha valaki inkább a császármetszéses szülést választja a természetes szülés helyett?
Figyelt kérdés
Menynire könnyű ilyen orvost találni aki elvállalja a császárt, habár az nem lenne indokolt?2012. márc. 22. 15:28
11/14 anonim válasza:
Ajánlom a következő cikket: [link]
12/14 sumergo válasza:
Én bírom a fájdalmat, legalábbis azt gondolom, nem akartam, de sürgősségi császárom lett. A szobatársam 2 órával előttem szült természetes úton. Nos másnap, ő vígan felkelt, lefeküdt, elment WC-re ( kb. 10 perc), én ugyanennyi idő alatt a felkelésig jutottam. Köhögésről, tüsszentésről ne is beszéljek, azt hittem szétszakadok olyankor. Szóval, ha nem bírod a fájdalmat, akkor kérj fájdalomcsillapítót (eda, spinális), de szülj természetesen!
13/14 anonim válasza:
Amikor a kislányomat hordtam dévényeshez tornára, akkor ott találkoztam egy anyukával, aki császárral hozta világra a fiát. Egy Budapest melletti magánklinikán fizetett a programozott műtétért 400.000 Ft-ot.
14/14 anonim válasza:
Szia!
Maternity magánklinika (Kútvölgyi magánszülészet másnéven)
de írhattam volna a Telkit is vagy bármely másik magánklinikát az országban....ott elvégzik,természetesen pénzért...400.000,- pl a Maternityben...de a honlapon fennt vannak az árak!
Dokit sztk-ban nem hiszem,hogy fogsz találni,aki elvállalná még pénzért sem,mert ahhoz indikáció kell!
Meg kell fizetni a magánklinikát,csak ott fognak vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!