Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti nem tartotok attól, hogy a...

Ti nem tartotok attól, hogy a párotok nem ér haza a munkából ha beindul a szülés?

Figyelt kérdés

Nekem kb.30km-re dolgozik apa és nem a saját autóval jár, hanem többen cégessel. Valószínű, hogy ha itt lesz az idő és ő dolgozik akkor busszal kéne hazajönnie.Ami rohadt hosszú idő:( Édesanyám bekísérne a kórházba ha így lenne, de mi apás szülést szeretnénk..Természetesen nem biztos, hogy akkor indul be mikor dolgozik lehet, hogy délután vagy éjszaka!Mi van ha mégis.Emiatt stresszelek most:(

39hkm

2012. márc. 21. 12:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hívok mentőt vagy taxit azzal nincs gond..csak hogy beérjen időben a kórházba a párom.Anyukám nővéremet majdnem a mentőben szülte meg,kb. úgy járt mint az utolsó válaszoló:)mire beértek úgy kitágult, hogy nyomott kettőt és meglett tesóm.

Remélem igazatok lesz!köszönöm a válaszokat:)

2012. márc. 21. 13:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Az első válaszolóval nem igazán értek egyet.Az első gyerekemet 4 óra alatt szültem meg(az első fájástól számítva).A 2. baba 3 óra alatt érkezett...mi szerencsések vagyunk,mert a párom a maga ura,így a 35. héttől úgy intézte az ügyeit,hogy a "közelemben" legyen.Megint babát várok,a felállás ugyanaz,én inkább azon aggódom,hogy odaérjünk(Bp.-en lakunk,kocsival,gyér forgalom mellett is kb. fél óra a kórház).
2012. márc. 21. 15:37
 13/14 anonim válasza:
4,5 honapja szultem, az en parom muszakra jar dolgozni. mi ugy inteztuk el a szulest hogy apa beszelt a fonokevel hogy mi a helyzet tehat tisztaban voltak vele ha menni kell akkor menni kell. nem problemaztak nala munkaban. szerencsere az egesz vajudas akkor kezdodott miutan apa hazaert munkabol es masnapra meglett a babuci is mikor apa epp szabadnapos volt.igy nem kellett szolni munkaban hogy nem tud bemenni dolgozni.:)mar csak azt hogy megvan a babuci, sooot! utanna meg kivehetett 1het szabit is aminek nagyon orultunk.:)
2012. okt. 15. 20:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is félek, ráadásul nekem Anyukám is messze van. Most költöztünk vidékre, egész családom, barátaim, mindenki 200 km-re lakik Pesten. A párom színész, és attól félek, hogy éppen előadása lesz, amiről semmilyen körülmények között nem jöhet el, és egyedül kell végigcsinálnom az egészet. Pedig ő is nagyon ott szeretne lenni. Szóval megy az izgalom (ráadásul karácsony és szilveszter között vagyok kiírva, így még valamelyik ünnep is beleeshet...ő meg játszik... az lenne szép, karácsonykor egyedül a kórházba- bár akkor legalább lehet, hogy anyukám ideérne)
2012. okt. 15. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!