Most akkor milyen a jóslófájás?
Ma vagyok 38. hetes. 36 hetesen mondtam a dokimnak, hogy menszis görcsöket érzek és enyhén fájdogál a derekam. Azt mondta, hogy ezek már a jóslófájások.
Viszont a 37. héttől már négy napja pedig olyat érzek, hogy majd leszakad a derekam és valahol a méhszájam és a végbelem körül érzek erős, de nagyon erős nyilalásokat. Már párszor azt hittem, hogy indulni kell. Tegnap még a vasalót is majdnem kiejtettem a kezemből. Kb. 1 óra hosszáig tart. Ilyenkor még talán a combomba is belenyilal. Van mikor egyfolytában fáj, van mikor hullámokban. De eddig mindig elmúlt.
Akárhol utánanéztem és kérdeztem, mindenki azt mondta, hogy a jóslófájások menszis görcshöz hasonlóak. De nekem ez nem olyan. Úgy belenyilal a méhszájamba, hogy össze is görnyedek. Akkor most ez mi?
Bocs a kérdésért, de első baba és nem tudom mit kell érezni.
Nekem is nyilallásszerű volt, kezdetben nem is annyira fájdalmas, inkább csak kellemetlen, gyengébb, szorító érzések a méhszájam környékén, aztán pár óra alatt fokozódott az erőssége és a gyakorisága is, és amikor kb. 5 percenként jött, akkor mentünk be a kórházba. De állítólag mindenkinél másmilyen. Ha már 38. hetes vagy, és ilyen erősek a fájásaid, szerintem ideje bemenni a kórházba.
Esetleg mérd az időt, hogy mennyi ideig tart egy fájás és mennyi idő telik el köztük. Ha 10 mp-nél hosszabb és 5 percnél gyakoribb, akkor itt az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!