Császáros anyukák nektek volt cső vezetve a méhetekbe aminek a végén egy tasak volt, ebbe fojt a műtét utáni vér, váladék? Ha igen meddig? Mitől függ kinek van kinek nem?
SOTE I. 2 éve.
Nekem is volt ilyen 'véreszacsi' és katéter is, a katéter 12 órát, a másik zacsi 24 órát volt bent.
32. vagyok.
Nekem is fájt a kivétel, de már annyira kellemetlen volt hurcibálni, hogy inkább kibírtam, csak legyen már kint.
Eskü egyszer rákérdezek a dokimnál.
De ha mindenáron ragaszkodunk az előző elméletéhez, akkor maradjunk a lógó pocinál, mert hogy túlsúlyos nem voltam az 52 kilómmal az tuti. 8 kilót szedtem fel, nem túl sokat, de lehet császár után lógott a hasam.
De még mindig nem értem, hogy miért kap ezek alapján drént, akinek mondjuk a vékonyka lábát műtik? Mert igen, volt aki kapott az ismerőseim közül, azzal a címszóval, hogy elvezessék a műtét után termelődő "felesleges" vért, és egyebeket.
De majd megkérdezek egy orvost, ha alkalmam lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!