Első babánál szerintetek mi a jobb?
Egy hosszabb vajúdás és szülés gátvédelemmel (ha sikerül) vagy egy gyorsabb gátmetszéses szülés, hosszabb felépüléssel?
Tudom, hogy nem mindenkinek hosszabb a vajúdás és a kitolás gátvédelemmel sem, és van aki gátmetszéssel is pár nap múlva törökülésben szoptat..
De a két fenti verzióból melyiket választanátok?
nekem sajnos császár lett, de a rövidebb vajudást gátvágást választottam volna.
növérke
Szia!
Nem törvényszerű, h gátvédelemnél, hosszú szülés lesz!
Én nagyon vékony voltam , kis puncival! mindenki azt mondta, áhh én tuti sokáig fogok vajúdni és a vége császár lesz, plusz gátvédelem tuti nem sikerül! Na ehez képest magzatvíz elfolyástól számítva 5óra alatt megszültem a lányomat teljes gátvédelemmel! Se nem repedtem semmi! De ha már választanom kell, akkor inkább vágjanak, mert ha ugyan ezt kellett volna végigcsinálnom 20órát, hát... nem hiszem, h viseltem volna!!!
A vajúdás hosszának semmi köze a gátvédelemhez! :)
A vajúdás az amíg a méhszáj kitágul csak a kitolást nyújtja meg a gátvédelem!De nem nagyon,egy-két tolófájást kell,ellihegni csak,hogy a tested alkalmazkodni tudjon!
Én haújra választhatnék,akkor az elsőnél is gátvédelem lenne...
Mert nekem az első gátmetszéses volt (nme megfelelő szülésznő miatt),ésmost megtaláltam az igényeimnek megfelelő szülésznőt,demivel volt már metszés,nagy valószínűséggel egy kicsit repedni fogok a régi gátmetszés mellett,mert ugye ott már nem olyan rugalmas a bőr:(
Mondjuk én nagy babaát szültem elsőre is és a hugi is nagy lesz,de akármekkora a bébi,egy gátmetszés utáni következő szülésnél ált kell számítani egy 1 öltéses pici repedésre!
2éves kislány és 32 hetes pocakcsajszi anyuja
Én gyorsan szültem gátmetszéssel, nem lett volna esélyem a gátvédelemre, mert nagy baba volt. De gátvédelemmel is gyorsan szültem volna. Ha jönni akar, akkor jön:)
A felépülés nem vészes, nekem kb. 1 hét volt.
vajúdás+szülés= 2,5 óra volt nekem, gátvédelemmel is lehetett volna ennyi, de gátmetszéssel ugyan úgy lehetett volna 20 óra.
Az, hogy ki, mit szeretne, sokszor nem számít. Nem kívánság műsor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!