Leereszkedett has es "bedagadt" arc utan kb. mikor szamithatok arra h szulni fogok?
Par napja nagyon latvanyosan leereszkedett a hasam es kb. egy idoben ezzel az arcom is elkezdett bedagadni.
Most mar mindenkinek feltunt.
Szombaton toltom a 39.hetet.
Tapasztalatok?Elore is koszi.
Nekem a hasan 4 hétel a szülés elött ment le...
Viszont az arcomon az ismerösök 2-3 nappal elötte mondták,hogy nagyon megváltozott.Dagadt,puffadt volt a szám,a pofim.....
Mamám mindig azt mondja,ő igazi szakértő(nah jó csak falusi,de hát tudjuk,hogy a falusi idősasszonyok olyan profin nyomják:D),hogy akinek megvan dagadva kisimult piroskák az arca az hamarosan szülni fog.
A leszálló has viszont még nem jelenthet semmit.Barátnőm gimi utolsó évében esett teherbe,és ugye érettségi stb hiába júniusra volt kiírva.A tanár már látta április közepén végén h leszállt a pocója,mindenkire ráhozta a frászt,érettségin egy terembe kerültünk,de én végig őt bámultam már h úristen most szül most szül:DÚgyhogy a lenti has nem utal semmire nyugi,1 hónappal szólés előtt már lent van:)
Szia!
A leszálló has és a vizesedés jelek. Együtt. Nekem is kb. már a 32. héttől "leereszkedett a hasam". Mindenki csodálkozott, hogy ez igen érdekes, mert szülés előtt pár héttel szokott ez bekövetkezni. Viszont nekem szülés előtt kb. 1 héttel nem az arcom, hanem a lábam kezdett el vizesedni; viszont ugyanaz okozza mindekettőt: a szülésre csatasorba rendeződő hormonok :) Úgyhogy szerintem közeleg az idő....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!