36 hetes vagyok és a lábam 2 napja nagyon bedagadt. Ez a vizesedés? Nagyon nehéz mennem mert fáj és nehéznek érzem. Nem korai a vizesedés?
Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 16:34
1/3 anonim 

válasza:

Szia!
Nekem 30 hetesen dagadt be a lábfejem.. Iszonyatosan nézett ki. Most hogy már itthon vagyok és pihentetem, teljesen elmúlt. Használ még a hideg borogatás is. Vízhajtót sajnos nem szedhetsz, de homeopátiásat igen. Én is vettem. üdv 36 hetes km.
2/3 anonim 

válasza:

jaaaaaa és azt kihagytam, hogy 30 hetes terhesen még dolgoztam.. a sok ülőmunkától is dagad a láb. Legalábbis nekem a sok "láblógatástól" dagadt nagyon. De csak a lábfejem.
3/3 anonim 

válasza:

Szia!
A vizesedésed nem korai, én sajnos a 25. héttől kezdtem el vizesedni. Mostanra már olyanok a lábaim, mint egy elefántnak. (40. hétben vagyok)
Ha teheted minél többet polcold fel a lábadat és tarts sószegény diétát. Nálam picit javított a helyzeten, amikor a férjem átmasszírozta a lábaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!