Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 36 hetes vagyok, életem...

36 hetes vagyok, életem lehetősége lenne a jövő héten Ausztriába kellene utaznom 3 napra Ti elmennétek?

Figyelt kérdés
3 éve várok ilyen lehetőségre, kézműves vagyok és most bemutatkozhatnék...de 37+4hetes lennék akkor...nagyon mennék de félek ...a frontok jönnek mennek...nem akarok idegenben szülni...hjaaaj mit csináljak?
2009. jún. 11. 12:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
előző vagyok..a 13.41esnek van igaza, az utánna válaszolónál meg nem értem a mi van ha...kérdéseit?! Hisz nem járna egyáltalán rosszul, ha ott szülne meg!:) Tapasztalatból mondom.
2009. jún. 11. 14:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Azért durvának tartom azt a kifejezést, amit korábban írt valaki: karrier vagy baba egészsége.

Nem e között kell választania!

Igen kicsi az esélye egyrészt annak, hogy épp akkor indul be a szülés. Másrészt, ha be is indul, akkor sem a puszta közepén fog egyedül megszülni, nem Szibériába utazna. Ha beindul a baba és már nem akarsz hazamenni, akkor tudsz szülni ott, vagy pedig átjutsz a határon és szülsz már hazai tájon, ha a magyar ellátás szimpatikusabb. De ez még messziről sem jelenti azt, hogy a baba egészsége bármennyire is veszélyeztetve lenne!

Még egy tipp: kérdezd meg a dokidat, hogy ilyenkor ajánlja-e a magnézium szedését. Elvileg azt azért szokták 36 hetesen leállítani, mert elnyomhatja a fájásokat, elhúzhatja a szülés időpontját. Lehet, hogy a te esetedben ez most nem is lenne olyan rossz dolog, vagy legalább megakadályozná, hogy a jövőhét előtt elkezdjen nyílni a méhszáj.

2009. jún. 11. 15:28
 13/13 anonim ***** válasza:
75%
Én megteremteném a feltételeket amiket írtak Neked, és mennék. (könnyen beszélek, én 42 hétre szültem) A karriered a baba érdekeit is szolgálja, anyagi szempontokra gondolok. Viszont mindenképpen vigyél magaddal olyan segítőt, aki perfekt német.
2009. jún. 11. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!