Bevált "módszerek" szülésbeindításra? 40+5 kismama
Figyelt kérdés
tudom, a szex, de ez jelenleg teljességgel elképzelhetetlen számomra..2012. márc. 12. 13:36
11/13 anonim válasza:
Szegényke! Az az utolsó idő a legelviselhetetlenebb! Drukkolok, hogy magától beinduljon! 24 hkm
12/13 anonim válasza:
40+3 napos voltam mikor sok fahéjat ettem, guggolgattam este és mellbimbót stimuláltam... Másnap mentem szülni... De a mai napig nem tudom,h van-e ezeknek valami köze vagy csak kiakart már jönni :)
Bár nekem az orvosom mondta,h hétvégére meglesz a baba... Csütörtök délután bementünk a kórházba és péntek éjszaka megszületett :)
7 hetes már :)
13/13 anonim válasza:
A legbiztosabb a mellbimbó stimulálása (dörzsölés, csipkedés, masszírozás). Ezzel oxitocin termelődik, ami méhkontrakciókat vált ki. Nekem tuti ettől indult be mindkettőnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!