Császármetszés utáni természetes szülés vagy fordítva?
Sziasztok!
Csak és kizárólag azok tapasztalatát és véleményét várom, akik császár után természetes módon szültek, vagy éppen fordítva! Tehát mindkét szülési módot megtapasztalták! melyik volt könnyebb, egyszerűbb, kevésbé fájdalmas, utána lévő felépülés stb. Szóval minden érdekelne a témával kapcsoltban!
köszönöm szépen!
Hát nekem is csak egy babám van. Császárral szültem. Maga a műtét gyors volt, de utána... elfertőzték a sebemet, 13 hetes volt a gyerek és én még mindig a kórházba futkostam 2 naponta, sebet tisztítani, újrakötözni.
Pénteken császároztak, szerdán engedtek ki, csüt-ön szétnyílt a sebem, kifolyt belőle vagy másfél liternyi genny, sebvízzel keverve. A szülészeten már nem tudtak vele mit kezdeni, úgyhogy átkerültem a sebészetre. Arról volt szó, hogy újra megműtenek, a gyereket hordják be hozzám 3 óránként szoptatni a hozzátartozók. Ezerrel nekiestem fejtem, hogy minél több tej legyen itthon. Végül a műtétet megúsztam.
Februárban volt egy éves a lányom, akkor újra kilyukadt a sebem, még mindig jött belőle ki cérna. Azóta is sokszor fáj, időjárás változást mindig megérzem.
Nekem ez a tapasztalatom a császárról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!